Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Χαιρετισμός του Προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών


Χαιρετισμό απηύθυνε στην εκδήλωση Κοπής Πίτας του ΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "Η ΤΡΙΚΚΗ", στις 22 Φεβ 2014 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων ''ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ'' κ. Γεώργιος Πορνάρας, από το Τορόντο Καναδά όπου διαμένει μόνιμα.

Το χαιρετισμό εκφώνησε η Γενική Γραμματέας της Συνομοσπονδίας κ. Ρένα Γούλα-Ντόντου.




" Καλημέρα σε όλους με Ευχές για μια αξέχαστη χαρούμενη γιορταστική εκδήλωση και μια Χρονιά με Υγεία που θα Ζωντανέψει την Παγκόσμια Δύναμή μας !

Η σημερινή συνάντηση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών ''ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ'' με την ''ΤΡΙΚΚΗ'' είναι μια επιτυχής συγκυρία και έχει μια ιδιαίτερη σημασία καθόσον η μεν ''ΤΡΙΚΚΗ'' είναι από τα ιδρυτικά μέλη της, τα δε Τρίκαλα είναι η Πόλη που έδωσε το όνομα ''ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ'' και η Πόλη της Έδρας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Μας.

Η συνύπαρξη αυτών των στοιχείων εκτιμώ ότι δίνει το δικαίωμα σε όλους τους Θεσσαλούς να προσδοκούν από πλευράς σας μια μεγαλύτερη, αλλά και από κοινού προσπάθεια για να αναδείξουμε τις Θεσσαλικές Δυνάμεις που μας Ενώνουν σε όλον τον Κόσμο.

Να μικρύνουμε τις αποστάσεις και να βρεθούμε πιο κοντά στις Ρίζες μας με τους καταξιωμένους και τους αγωνιστές σε όλους τους τομείς και σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, συμπατριώτες μας.

Και αυτό θα το πετύχουμε με την συνεισφορά όλων μας, Ατόμων και Θεσμών.

Όλοι έχουμε κάποιον δικό μας που οι ανάγκες της ζωής τον οδήγησαν μακρυά από την Πατρίδα την Γενέτειρα Θεσσαλία.

Ας Δυναμώσουμε λοιπόν αυτά που μας Δένουν !

Και αυτά είναι ΠΟΛΛΑ !!!

    Σας ευχαριστώ

Γεώργιος Πορνάρας
  Τορόντο Καναδά     "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου