Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ "Η ΤΡΙΚΚΗ" στηρίζει τα πρώτα βήματα Τρικαλινής σκηνοθέτιδας ...




Μια νέα ταλαντούχα ηθοποιός, η Τρικαλινή Κωνσταντίνα Αθαν. Κουτσονάσιου, πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας με σπουδές επίσης θεάτρου-κινηματογράφου σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάνει τα πρώτα της βήματα ως βοηθός σκηνοθέτη στην κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους "Stage Fright" σε σκηνοθεσία Γιώργου Ζώη, ο οποίος με τις προηγούμενες μικρού μήκους ταινίες του "Casus Belli" και "Τίτλοι Τέλους", εκπροσώπησε την Ελλάδα δύο φορές στο Φεστιβάλ Βενετίας, συμμετείχε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ και κέρδισε το βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Το σενάριο έχει ήδη βραβευθεί με το βραβείο του Γαλλικού Κέντρου Κινηματογράφου καθώς και το βραβείο παραγωγής του TorinoFilmLab, ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα στο περίφημο L’Atelier του Φεστιβάλ Καννών 2013. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν γνωστά ονόματα του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.
Η υπόθεση της ταινίας εστιάζει στην πρεμιέρα μίας θεατρικής παράστασης, που διακόπτεται απότομα όταν μια ομάδα αγοριών και κοριτσιών εισβάλλουν στο θέατρο και ζητούν να σκηνοθετήσουν τη δική τους παράσταση, διαταράσσοντας τα όρια ανάμεσα στην τέχνη και την πραγματικότητα.
Το συνεργείο, εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας κάμερες και μικρόφωνα, θα κινηματογραφεί live τις αντιδράσεις του κοινού καθώς θα παρακολουθεί, συμμετέχει και αντιδρά πραγματικά σ’ αυτό που  συμβαίνει μπροστά του και πάνω στη σκηνή, χωρίς να γνωρίζει την εξέλιξη της ταινίας – παράστασης. Όλες οι αυθεντικές αντιδράσεις του θα μπουν στην ταινία σαν ξεχωριστά πλάνα ενός πραγματικού  κοινού.
Ο Φιλικός Σύνδεσμος των καταγομένων από το ν. Τρικάλων και διαμενόντων στην Αττική "Η ΤΡΙΚΚΗ" στηρίζει τη νεαρή σκηνοθέτιδα στο εγχείρημά της και καλεί τους συλλόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τα μέλη τους στα γυρίσματα της ταινίας να επικοινωνήσουν με τον Γεν.Γραμματέα κ. Ηλία Ντούβλη στο τηλ. 6983503531 ή στο email: htrikki@gmail.com
Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη των συλλόγων να συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία της ταινίας από κοινού με τους συντελεστές της. Επίσης στους τίτλους τέλους της ταινίας θα αναγράφονται τα ονόματα των συμμετεχόντων καθώς και  το λογότυπο του συλλόγου, το οποίο θα έχει ξεχωριστή θέση στη σειρά των τίτλων.
Οι ημερομηνίες των γυρισμάτων που συμμετέχει το κοινό είναι :

Σάββατο 26 Ιουλίου
Κυριακή 27 Ιουλίου
Πέμπτη 31 Ιουλίου
Σάββατο 2 Αυγούστου
Κυριακή 3 Αυγούστου

Η συμμετοχή των μελών των συλλόγων μπορεί να γίνει σε 1 έως και 5 από τις παραπάνω ημερομηνίες.

                                                     Με πατριωτικούς – Θεσσαλικούς χαιρετισμούς

                                     Αλέξ. Παπαχαραλάμπους                                          Ηλίας Ντούβλης
                                                  Πρόεδρος                                                      Γεν.Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου